May 7, 2014

Blogku di review

Bismillah & Assalamualaikum

Dah lama sangat tak update blog ni..biasalah sebab kekangan masa (tdo je..hahaa) dan kekangan tenet gak..hahaha..dah lama sangat tak edit blog ni, kesian terbiar macam tu je..huhu

so, meh peah nak cite sikit, hari tu si peah nih ada join blog review tau by Sheila Shahfiekry (pergi terjah blog sis neh cepat sebab banyak entry yang berinfomasi daam blog beliau)..thanks sebab sudi review blog buruk peah nih yer..nak cakap lama giler tak online kan, tadi bukak baru perasan ada comment kat post tu..blog ni dah di review bulan 2 lagi tapi si peah neh hazabedah betul baru perasan..weee~

 

in shaa Allah yang mana diberi teguran tu watif akan cuba perbetulkan..terima kasih atas teguran-teguran tersebut ;)






 to kak Sheila :
  • terima kasih sebab sudi review blog buruk lagi usang ni ~





a w a t i f a z i z i

No comments: