November 28, 2013

Cerita Kehidupan

Assalamualaikum & Bismillah

Alhamdulillah terupdate jugak hari ni blog ni..phewww..hahaha. In Shaa Allah lagi ompek minggu nak final. Rasa memang sekejap je, tup tup dah nak habis satu sem. hahaha. tapppiii bila dah akhir-akhir sem ni memang terasa macam lambat gilos nak perabih sampai final.

Yeala, mana tak terasa lambanya bila semua subjek nak kena submit individual assignment, group assignment la dan macam-macam lagi lah. tuu tak termasuk presentation lagi. hohoho dengan test dan quiz yang tak buat lagi la, nak kena berlakon la untuk subjek arab hrmmm..banyak sangat nak kena settle dalam masa dua minggu ni. moga-moga Allah bagi kekuatan kat aku.Ameen.

Kadang-kadang terasa jugak nak give up. Yup. memang betol. terasa sangattttttttt. terasa macam takleh nak carry course ni. menangis tu perkara biasa, mengadu pun perkara biasa. hahaha sampai berserah aku redha je lah apa-apa pun. whoooo.

sekarang ni aku just follow the flow. Buat je assignment yang lecture bagi, jawab je test atau kuiz yang lecture buat, berlakon je apa seperti yang di suruh dan aku present je apa yang aku tahu. In Shaa Allah lagi dua tahun tamat lah penderitaan ni..aku mahu tamatkan semua ini mengikut masa yang ditetapkan ~ AMEEN

Kadang-kadang kita tak tahu ada hikmah sebalik semua yang terjadi atau yang telah ditentukan oleh Allah, dan watif  percaya apa yang Allah tentukan itu ada sebaik-baik perancangan.

hrmmm...sampai sini dulu lah untuk hari ini. In Shaa Allah diary comel ini akan berupdate lagi..






byebye
Assalamualaikum ;)
















a w a t i f a z i z i

1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awatif, sheila datang nak beritahu bulan 2 nanti review blog awak akan keluar. maaf sheila lambat sangat update review. sheila baru nak warm up berblogging semula T_________T