September 1, 2013

Yang mana menjadi pilihan hati

Assalamualaikum & Bismillah


haaa..dah lama tak update pasal personol kat sini. rindu pulak rasanya hewhew.. rasa macam-macam nak update dekat sini tapi tak sempattttt. (ok itu alasan!) hahaha

sekarang muka ni macam tak terjaga la pulak rasanya. nak tepek mask malas, nak pakai night cream pun malas, nak pakai bb cream pun malas, nak pakai toner pun malas dan yang paling penting nak cuci muka pun rasa malas.. kahkahkah (ni dah tahap melampau ok!) almaklumla sekarang ni dok umah je sementara nak sambung study insyaallah bulan 9 nie so, tahap malas gaban ni dah terpupuk selama lebih kurang 5 bulan dekat rumah.

now watif tengah survey rangkaian penjagaan muka yang mudah, senang, dan yang paling penting praktikal dalam kehidupan seharian kita. sebabnya nanti kalau nak pegi memana senang nak taruk dalam handbag or travel bag..kihkihkih (nampak tak yang aku ni pemalas tahap gaban tapi nak muka cantik)

muka watif ni jenis combination plus tona tak sekata dan plus plus. hahaha sebenarnya takde la teruk mana pun cuma jerawat tu je menggatal nak tumbuh time pms dan berminyak tu memang ada la kan. agak-agak goreng telur pun lepas ni. melampauuuuu!! hahaha

survey punya survey ada la product yang menabat hati ini phewww..

satu


yang ni memang memenuhi apa yang watif nak la sebab brand ni dia ada 2 product je yakni cleanser and serum tapi serum dia ada tiga jenis yakni yang mana ak kekal muda boleh pakai age defying serum, yang mana nak hapus jerawat tu boleh pakai acne reduction dan yang mana nak nak putih melepak boleh pakai extra whitening. ikutlah kesesuian kulit anda. harga pun sangat berpatutan.

kedua

ada la watif tgk kat ig sekarang ni banyak orang jual product flawless rasanya. yang harga RM70 tu. maaf la lupa nak amek gambau..kihkihkih product tu ada sabun cuci muka, day cream dan night cream. effect yang kita boleh lihat memang akan jadi putih la jerawat pun tak nak naik dah kat muka. hrmmmm




ok, itu je lah untuk hari ni, still survey product-product lain lagi. ^_^

bye, assalamualaikum ;)






p/s : kalau siapa-siapa ada product yang nak suggest boleh je. hrmm rasaya macam nak yang tu tapi teringin yang ni..kahkahkah






a w a t i f a z i z i

No comments: