September 7, 2013

Bakal Dirindui

assalamualaikum & bismillah

*amaran*
entry ini mugkin akan mengandungi gambar yang terlalu banyak atau menjadi terlalu panjang --


Tajuk memang jiwang tahap karat patbelaskali.haha lets proceed apa yang sebenarnya watif nak cerita.

Alhamdulillah, akhirnya watif berjaya habiskan diploma selama tiga tahun dekat KPTM Bangi. Memang banyak la kenangan kalau nak citer kat sini patpuloh hari belum tentu habis kahkahkah. Rindu yang amat kat member yang sama study kat sana dulu.

Personally watif rasa memang banyak yang manis dari yang pahit rasanya. hahaha. As a student haruslah yang pahit tu adalah bila assignment bertimbun-timbun and nak kejar date line. biasala awal-awal ni bukannya nak buat , bila due date tu dah esok lusa baru la tergopoh gapah nak siakan..hahaha *jangan buat macam tu yer adik-adik* hehehe Kalau tak ada yag manis tak adanya berat watif naik 10kg tau dalam masa 3 tahun ni..kahkahkah.. good job AWATIF (sekarang amek kau nak turunkan macam mana..nasib nasib)

Bermula lah entry gambar..hahaha yang ni aku amek random je tau.



yang ni masih lagi dalam minggu perkenalan atau orientasi



waktu ni muka lahaiiiii...berjurus gler semua..hahaha



haa..yang ni malam buat bbq kat rumah member kat sg ramal. main game suap-suap makanan rasanya..kalau tak salah laa..

seterusnya yang kat bawah ni trip pergi melaka untuk siakan assignment subjek HPD. Memang terlajak best tau bila pergi trip ni esspecially bila pegi reramai. tak salah watif dua bijik bas rasanya waktu ni.



 with si panjang rasywan dan si cantik meera



haa..yang muka tak berapa garang ni lecture HPD aku. 
sempoi + lemah lembut + sporting = mdm memang besttttt..hahaha

bila dan mengenjak dewasa ini, dah pandai duduk umah sewa tau. Bila dah duduk rumah sewa pandai la pulak keluar rumah waktu malam, lepak mamak la, lepak kat padang perbandaran putrajaya la, hahah..


si manis sopan santun duduk di tengah-tengah jejaka terhangatttt..hehehe


yang ni malam anugerah dekan. Alhamdulillah dapat jugak buat balik gantung kat rumah..kahkahkah.



besau nau aku tepek gambar kat sini..haha yang ni dah part 6 tapi muka still kiut miut lagi *kalau korang baca sila jangan kembang ya*


malam sebelum kami berpisah. Bila la nak jumpa lagi korang semua nih.

**untuk yang berjaya sambung degree aku ucapkan tahniah dan semoga korang success selalu, jangan la lupakan aku kat sini ni..weee~





p/s : bila aku buat entry ni rasa rindu sangat kat korang.




have a nice day :)
bye bye
assalamualaikum.

**next entry insyaallah #hidupbaru







a w a t i f a z i z i

No comments: