August 30, 2013

Open order for Shiseido Mask dan Eye Mask


assalamualaikum & bismillah


Hye laling-laling semua, sekarang ni macam-macam mask yang ada kat pasaran tapi mask yang tetap mendapat tempat di hati watif adalah mask dari Shiseido Japan. Watif dah try tiga mask shiseido yakni black, white dan naturgo. Hari tu dah cerita secoet pasal mask ni kat SINI so boleh pergi sana untuk review ^_^

Tapi untuk kali ini watif nak cerita sikit tentang eye mask. Kepada  sesiapa yang selalu tidur lambat atau yang selalu mengadap komputer/laptop ni sangat sesui la kan. hehe. atau dengan kata yang lebih specific STUDENT hewhew. 

Sebenarnya watif pun tergolong dalam golongan yang ada masalah eyebag ni. Sebab kadang-kadang tidur tu bukannya awal pun. Biasalah remajakan jadi burung hantu pulak malam-malam kehkeh. Oleh itu Watif dah jumpa jalan penyelesaiannya tau.. Haaaaaaaa nak tau padia

 jeng

jeng

jeng



White Collagen Crystal Eye Mask


Gold Collagen Crystal Eye Mask


tepek dulu gambar model yang cun ni.

Khasiat produk ni :

*Memberikan tambahan kolegen protein kepada kawasan sekitar mata
*menjadikan mata dan kulit berhampiran mata menjadi lebih sihat dan segar
*membantu mengurang dan merawat kesembapan bawah mata/eye-bag/matapanda (me!)
*mencegah kedutan
*merawat mata keletihan

Now! Baru tepek gambar sendiri kehkehkeh...

amek kauuuuu..tutup dengan towel pon boleyyyyy...hehehe

Sekarang watif nak open order untuk anda semua yang mana nak mencuba produk ni. Mai mai mai rapat order cepatttttt....hehe harga boley refer kat bawah ni ^_^


kepada yang nak try semua product ni pun boleh order by package -- macam kat bawah ni yer..



**siapa nak order boleh Whatsapp terus kat watif -- 017-9723412










p/s --> jom pakat-pakat comey blako deh ^_^










a w a t i f a z i z i

No comments: