May 26, 2013

Kembali Senyum (dalam kenangan)

assalamualaikum dan bismillah

sekarang ni dah jarang sangat update blog. tak tau la kenapa..huhu. mungkin tak ada cerita kot.huhu malam ni nak tulis pasal lagu Kembali Senyum :)

haa..tadi terbuka lagu ni kat incik youtube. nak nangis rasa tengok lepas tu tengok pulak bila Airil nyanyi kat Mania. tetibe air mata ni menggatal nak keluar..sebak~



ni part yang Airil nyanyi



dan ini yang Allahyarham Izwan Pilus nyanyi.


- Al-Fatihah-




-DONE-





 a w a t i f a z i z i