December 12, 2012

12.12.12

assalamualaikum...

alahai..lamanya x updated blog ni, cian kat dia..so hari ni saje-saje je menggatal nak updated sebab tak nak ketinggalan dengan tarikh 12.12.12 tuu..haha nanti kan dah tak jumpa daa tarikh tu..unless kalau la ada 13.13.13 haha..

so, kite cite pasal hari ni je la kan..haha..bangun pepagi lagi daa datang kolej pada hal kelas start kol 12 tapi pukol 8 daa terpacak kat kolej gara-gara nak siapkan assgmnt..haha..gler kentang kan huahaha..

bila settle daa sumer then pegi la masuk kelas yang pukol 12 tu dan jeng jeng jeng dapat berita gumbira yang lecture cakap kelas BATALLLL!!! haha..setepek kena.. now lepaking kat lab sambil taip entry and blogwalking..

lambatnya pukol 3 nak tunggu untuk next class..haha..harap-harap madam tu baik hati nak habis kelas awal sikit dari biasa..ketahuilah bahawasanya anak muridmu ini daa penat + ngantok sesangat ..haha..








notakaki : study untuk chapter 3 OM ja..haha


a w a t i f a z i z i

No comments: