July 15, 2012

Already 20!!!

assalamuallaikum...

dah lama tak menulis ni..hehe dah macam hilang skill nak menulis tau..ok, since dah kena tegur tadi dek orang tu yang katanya agak peliks sbb watif daa lama tak update ..hehe sebenarnya nak sesangat update blog tapi tak tau la apa yang menghalang kan...ok tutup cita pasal tuu ea...

cerita pasal my birthday lak..13 July of this year i'm already 20 years old..no more angka 1 lagi kat depan dan watif mengaku yang watif akan rindui angka tuuu (ecece ye ye je)

watif nak ucap terima kasih sesangat kepada semua yang wish my birthday kat facebook, text, call atau pun cakap direct kat watif..thanks you so much much for doa2 kalian =) kalau nak tulis nama macam banyak je even you all memang deserve untuk dituliskan nama you all semua btw insyaallah next time ok (jgn kecik hati k!)

erm apa lagi ea,ok yang nie details sikit ucapan terima kasih tuu.. first haa to my baba thank you so much sbb sudi text kat anakanda mu ini untuk wish birthday tepat kol 12. sanggup tunggu kan...thanks baba, i love you so much, to my mama yang wish lambat ckit tuu sebab dah tertido awal, it's ok kan "tertido" kecian kat mama penat kan. thanks mama i love you so much...thanks jugaks kepada mama MIA sebab sudi wish =)

to adeks-adeks yang ada send msg dan ada yang col kat kakak watif mu ini, kakak sayangssssss kamoooooo...trimasss adeks-adeks ku sayangssss....

kepada kazenzz ku dan along MIA yg wish tuu thanks tau saya sayangz kamu...hehe...

dan last kepada MIA yang "paling" lambat wish but its ok sebab dia ada reason yang boleh diterima pakai dan watif faham akan itu...thanks awak sebab still wish kat saya walaupun lambat huhu... awak baca kan msg yg saya hantar malam tu?? "tak apa walaupun awak lupa nak wish tahun ni sebab saya nak hidup banyak lagi tahun dengan awak.(senang cite seumur hidup)" =)

tiba part yang sedih sikit la..sebab tahun nie tak dapat hadiah pun...huhu ada tak sape-sape yang sudi bagi???huhu

tapi takpe doa kalian pun sudah memadai (doa biaq yang baik-baik tau!!!)

lagi sekali watif nak ucapkan :

terima kasih
thank you
syukran
grastias
kamsamida
syukria
muchas gracias

kepada semua yang wish birthday watif...




 sincerely, 

a w a t i f a z i z i

1 comment:

keli menari said...

Happy belated day !