April 11, 2012

sudah cukup sudah by Nirwana band

 assalamualaikum dan selamat petang semua...

hari ni nak kongsi satu lagu dari negara seberang. kalau dari negara sebelah sekalipun but karyanya bagus why not kita sokong kan. bukan bermaksud watif tak sokong music tempatan tapi masih mencari lagu tempatan yang sedap didengar oleh telingaku ini. tak tahu lagu ni masih baru atau tidak but selalu juga dok dengar kat radio, so harap korang semua enjoy dengar lagu ni ok!

Sudah Cukup Sudah ini meceritakan tentang orang yang sudah berulang-ulang kali disakiti namun masih tetap sabar untuk mempertahankan hubungan cintanya, namun kesabaran itu ternyata tak bererti langsung. Hingga akhirnya pintu hatinya tertutup untuk membuka cinta dari orang yang telah meyakiti hatinya. 
 
 
 

 ini adalah keseluruhan lirik lagu ni..


Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu
Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisa
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah

Cukup sampai disini saja
Daripada batin tersiksa
Lebih baik ku pergi saja
Telah berulangkali ku coba mengalah
Ternyata sabarku tak berarti untukmu

ini sahaja untuk pada cuti umum hari ini =)




 --DONE--








a w a t i f a z i z i

2 comments:

Terbang Bersamaku said...

memang suka lagu nie..best..=)

Awatif Azizi said...

Terbang Bersamaku > same laa..suka sgt =)