April 11, 2012

Segmen Blogwalking & Review By AzRiey

 assalamualaikum...

haa ekceli dah lama tak join segmen ni..tetibe lak hari ni rasa macam nak join so, tadi tengah-tengah dok blogwalking ada la satu segmen ni and watif decide tok join segmen ni..

 

 picit SINI kalau nak join
 tarikh last boleh join ialah : 17 April 2012


notatangan : harap-harap nanti boleh join lagi banyak segment yang di buat oleh rakan blogger yang lain.. =) support antara satu sama lain..




--DONE--








a w a t i f a z i z i

12 comments:

AzRiey said...

tq join segmen Orang Hijau =)
lepas segmen berakhir nnt rie dtg sini lagi bawak buah tangan k :)

miss bulan said...

hi awatif,
sudi2x lah dtg view gelang kristal dan mtiara murah dari sabah..
http://missmoonblogshop.blogspot.com/

ZieRa said...

Ziera pon join segmen ni jugak..
Sudi2 la singgah ye,..
http://zierabunny.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Pecinta pink^^ said...

salam sggah bw sini:) dri segmen yg same..jmput2 ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html thanx:)

keli menari said...

salam perkenalan.selamat berbw :)

miss myraamyra said...

blogwalking kt sini..

Awatif Azizi said...

AzRiey > same-same.. :)

Bobo said...

hi! Bobo join Segmen yang sama, jom blogwalking laju2 :)

~keep in touch k? :D ~

Awatif Azizi said...

bobo ~ okeh =)

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

bieY iSmaiL said...

hye dtg dri segmen yg sma...klu sudi singgah la di blog saya ye..

http://intrusacorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

Useriez said...

dah lama tak main tag kat blog..