March 19, 2012

saya nak cincin macam ni boleh???

assalamualaikum...


amboi tengah-tengah exam pun sempat lagi kan nak update blog...haha..LAW dah lepas sekarang ni tunggu FIN pulak..harap-harap semua nya berjalan lancar insyaallah..doakan watif tau..even sekarang ni nak amek mood study tapi laptop pulak yang di buka...awaktif awatif..lepas tu di google pulak gambar lisa surihani yang kawen hari tuu..macam-macam...

bila dah di google tuu ada pulak la yang berkenan di hati..haha..mesti MIA daa takot kan apa lak yang awatif ni nak mintak..hehe xde apa pun yang nak di minta sebenarnya tapi saya nak cincin macam lisa surihani tuu boley???lawa sangat empatpulohkali...haha


nah dari dekat uoollssss...

gambar ihsan mr. google

cantik sangat kan...design lain dari yang lain, simple je but nice..

MIA boleh tak???hehe...

 jom layan gambar honeymoon mereka kat Zurich...main salji yer kamu-kamu...






 --DONE--



 ***


"aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam diri mu,
hilanglah cintaku pada mu."


 ~Imam Nawawi~








a w a t i f a z i z i

No comments: