January 20, 2012

Wishlist

assalamualaikum...dan selamat hari jumaat semua...

fuh fuh..daa berhabuk daa blog cyg nie..huhu..siyesly daa lama sangat x update blog dan tak blogwalking...hari nie baru la berkesempatan nak update dan bw tuu pun pinjam broadband member...(thanks aina cz bg pinjam...hehe)

okeh cayang-cayang watif sekelian alam..back to tiltle..apa yang cik watif nie wish sangat kan..ntahla sekarang nie rasa macam teringin sangat (ayat "teringin" tuu ditekankan) nak bunga..haha...meraban apa kan tengah2 hari nie mintak bunga...haha...ada saya kesah...haha...but fresh flower ok..(ish demand..)suka la tengok orang dapat bunga...kita pun teringn jugak (sekali lagi ayat teringin tuu ditekankan) huhu..

bila cakap je isu nie kan MIA lak siap bley tanya kat mana ek kedai bunga kat sini..ish..nak berasap je rasa huhu..tapi nak buat macam mana kan redha je la...

jom kita layan picha bungayang watif suka nak???(kalau tak nak pun kena jadi nak jugak...hehe)

picha credit to mr. google

yang nie ranking no 3 la..watif suka bunga lily especially lily putih...

picha credit to mr. google
okeh...yang nie kalau dalam ranking tuu no 2 laa..hehe...kalau bunga ros watif suka ros putih dan pink..kalau merah tuu kurang suka sikit laa...
yes...jeng jeng jeng...
no 1 jatuh kat 99 white rose..

picha credit to mr. google

siyesly watif suka gler (kalau baca ayat nie sila bulatkan mata anda...haha) bunga ros putih..masalahnya sekarang nie ada ke orang nak bagi sampai 99 kuntum kan??? 

MIA can you ??? pleaseeeeeeeeeee....hehe


--DONE--












a w a t i f a z i z i

4 comments:

manis said...

salam perkenalan... =)

saya folo cni, sudi2 lah folo sy balik ya.

Yasmin Aris ♥ said...

ade jeee ..
Org yg tersayang bole bg kamu ! hihi ^-^

Awatif Azizi said...

manis > thanks dear sbb sudi follow :)

Awatif Azizi said...

yasmin > hope for it.. hehe :)