December 4, 2011

Review Ombak Rindu

 assalamualaikum...

okeh...sekarang nie ramai yang update status kat facebook tentang ombak rindu right???(termasuk la saya jugak..hehe) cerita tuu memang best..sangat-sangat best...ini betol2 bukan cobaan tau...memang lakonan sangat mantap dan menjadi antara pelakon-pelakon dan watif terkejut jugak dengan lakonan lisa sebab nampak macam sangat real dan kalau maya dan aaron tak yanh nak cite la kan memang semua ornagdah tahu yang mereka adalah yang terbaik dari kalangan yang terbaik..kalau disuruh untuk bagi berapa bintang untuk cerita ni watif nak bagi beribu-ribu-ribu bintang...tak rugi tau tengok cerita ni..


romantik sangat mereka berdua nie okeh...

dugaan datang jua...meleleh la gak air mata waktu ni kan..

ada ke orang yang nak bahagia di atas penderitaan orang lain???


redha dan pasrah adalah berbeza
redha itu ikhlas dan pasrah adalah menyerah...





 --DONE--







notatangan : rasa macam nak tengok lagi sekali cerita ni...ada siapa-siapa nak belanja tak??hehe...









a w a t i f a z i z i

8 comments:

محمد رازيق said...

huwaa, tak tgk lagi.. agak 2 berapa bintang??

free2 jmput dtg blog sy.. bc kisah Harimau, cicak dan mnusia :)

Syariniey Amran said...

cite ni mmg best.hee.tp baca novel lagi besh :)

shooting yang pantai tu dekat terwangganu kot
n y sawah padi tu kat perlis..

Awatif Azizi said...

muhd > erm..berbilion-bilion lemon..haha
but seriusly cite nie best..

Awatif Azizi said...

Syariniey Amran > best kan...tp btol la novel lagi best..

kalau la dapan pegi sana kan best..hihi

shiema sufian said...

ombak rindu memang best (:
Shiema singgah dari segmen Kami Blogger Gadis Melayu. Jom follow belog Shiema (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-gadis-melayu.html

Awatif Azizi said...

shiema > daa folo daa shiema :)

budak penjara said...

ak dh tngok ombak td..tp bukan ombak rindu la..ombak laut..hehe

Awatif Azizi said...

budak penjara > ombak laut pun bley laa..haha..