November 30, 2011

Anniversary ( jom share cara korang raikannya )

assalamualaikum...

tengah wat pew agaknyer korang kan waktu petang2 macam nie...huhu...daa lame gak rasanya x update entry...daa berhabuk agaknya kan???erm..sabo je la...

okeh..back to title kat atas tuh..anniversary atau pun ulang taun...x kesah laa couple ke pertunangan ke kawan ke atau pun perkahwinan...bagi korang kan apa yang korang akan buat pada hari tersebut...adakah korang akan sambut atau pun just wish kat phone je..ermmm...huhu..

kalau korang sambut apa yang korang akan buat pada hari tersebut??
jom share...



--DONE--




a w a t i f a z i z i

4 comments:

budak penjara said...

wish kot msg je kot..tu pon msg yg paling ringkas..haha

Awatif Azizi said...

haha...lelaki nng slalu mcm tuu ke?

Gen2Merah said...

eheheh.. sama lah saya.. wish kat Hp je... asalkan ada kan... tapi kalau dia yang ajak, terus saya akan buat yg spesel.... hihihii

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Awatif Azizi said...

hehe..iyerlah..betul gak tuu.. :)