November 30, 2011

Anniversary ( jom share cara korang raikannya )

assalamualaikum...

tengah wat pew agaknyer korang kan waktu petang2 macam nie...huhu...daa lame gak rasanya x update entry...daa berhabuk agaknya kan???erm..sabo je la...

okeh..back to title kat atas tuh..anniversary atau pun ulang taun...x kesah laa couple ke pertunangan ke kawan ke atau pun perkahwinan...bagi korang kan apa yang korang akan buat pada hari tersebut...adakah korang akan sambut atau pun just wish kat phone je..ermmm...huhu..

kalau korang sambut apa yang korang akan buat pada hari tersebut??
jom share...



--DONE--




a w a t i f a z i z i

November 12, 2011

Muhasabah Cinta

assalamualaikum....

ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿

(●̮̮̃•̃)/●̮̮̃•̃\
/█\. /█\
.Π.--.Π...
JANGAN bergurau sembarangan dengan HATI PEREMPUAN.
mungkin nampak teguh, tapi hakikatnya hatinya mudah TERUSIK
Jangan menyentuh jika BELUM HALAL BAGINYA...

 ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿ღ.´¯`•..•´¯`.ღ✿

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MUHASABAH CINTA Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·

 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita dalam keadaan teruji
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita terkeliru
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, selalu membuatkan kita terluka
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, membuatkan kita terkilan   
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, membuat rasa sabar kita kian menipis   
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ada ketikanya insan yg kita sayang, mengguris hati kita hingga menitis airmata   
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Namun kita tetap menyayanginya kerana dia sentiasa bertakhta di hati kita.. 
renungkanlah...











 sumber : mukabuku





a w a t i f a z i z i

November 3, 2011

"Meriahnya Segmen 11.11.11"

 assalamualaikum

malam-malam nie rasa macam nak join segment je..so segment yang akan watif join ialah segment
 
"Meriahnya Segmen 11.11.11"
 
 
 

kepada siapa-siapa yang nak join boleh picit SINI 
entry yg watif rasa best ialah INI


"KEEP ON SMILING"




 --DONE--









a w a t i f a z i z i

Lelaki Macho Bila...

 assalamualaikum...

erm..puh puh..lme gak asenya x update blog nie..hehe..padahal baru berapa dekat kan..uuwaa..okeh back to title key...
ada satu hari tuu tengah tengok tv dengan my mama and ada la seorang pelakon lelaki nie boleh laa nak dikatakan macho..xmo sebut laa kan sapa..hehe..pelakon nie pakai kain pelikat and baju melayu..

my mama said "haa..macam tuu laa baru nampak macho...pastu pkai lak kopiah..nampak suci je muka dia..haha" pastu kita org bantai gelak ramai2...

 sejuk mata tengok kan...

hehe..pastu plus2 kalau lelaki tuu pakai spec lak..tambah la ensem..tak kesah laa spec gerhana ke spec yang biasa-biasa je ke kan..yang penting watif suke...hehe...fullstop!! lau tak caye meh kte tengok...

haa...ensem kn aaron pakai spec gerhana...hehe..

nak bagi contoh ashraf muslim jugak kan...haha..
ensem tak ensem tak???


apa lak pendapat anda sumer tentang lelaki macho nie???hrmmm....


 sumber picha : ihsan enchik google...


--DONE--








 p/s : saje je suke2






a w a t i f a z i z i

Bertudung Pun Masih Cantik

 assalamualaikum

erm..sekarang nie kan ramai artis-artis yang dah berhijrah ke arah kebaikan...alhamdulillah..seronok tengok kan..yang dah cantik tuu makin laa bertambah-tambah cantik jadinya...

tengok...makin cantik and makin berseri-seri...

sape tak kenal irine nadia kan???
bertudung pun masih boleh bergaya tau...tapi hendaklah bersesuaian tau..


suka tengok orang lawa-lawa nie..hehe...

--DONE--












 a w a t i f a z i z i