September 18, 2011

Mood tak menentu...

assalamualaikum...

mood : kacau bilau..haha

baru abiz bukak buku eco maklumla esok nak final ada paper bel..haha..petang-petang nie ase nak update tapi tak tau nak update apa just tulis apa yang terlintas je..so, inilah hasilnya...haha

dalam menjalinkan sesuatu hubungan...ia adalah sesuatu perkara yang sangat serius...ia akan jadi indah jika setiap hari hubungan kita dihiasi dengan warna-warna pelangi yang indah tuu kan...sangat-sangat sweet kan? tapi ini bukan fairy tale tau ini REALITI..huhu..

ada orang cakap "takkan tiap-tiap hari gaduh..tak best laa.."

ada pulak yang cakap "takkan hari-hari happy..tak thrill la hubungan tuu..tak kenal la hati budi pasangan kita tuu"

banyak la korg punyer thrill...tau tak bila kita gaduh tuu seksa yang amat..huhu...tapi dunia nie bukan lah syurga yang menjaminkan kebahagiaan selama-lamanya..

***

mcm mana pulak bila kamu dapat tahu yang tetiba bf/gf kamu tuu curang...huhu...what the hey!!!sangat-sangat berani yer kamu curang...hehe..x kesah la tercurang or sengaja untuk curang...erm wateva la kan...alasannya si bf/gf ni daa berubah hati..perghh..dulu masa awal-awal bercinta bukan main ag janji menggunung kan tapi last-last apa pon x boleh..huhu...tapi hati dan perasaan nie tak boleh nak halang..kalau daa hati tuu tak suka memang tak suka laa kan..apa boleh buat...

so, sekarang nie daa jadi tanggungjawab masing-masing tak kira la si lelaki atau si perempuan tuu jagalah hubungan anda elok-elok dan menjadi tanggungjawab masing-masing jugak untuk tak kacau hubungan orang lain supaya kes-kes curang kat negara ni dapat dikurangkan...haha...

so. tolong la jangan salah kan antara satu sama lain dan cubalah perbetulkan kesilapan yang kita telah buat...

--DONE--



p/s : ntah pape n3 kali nie.








a w a t i f a z i z i

2 comments:

-✿Ayu✿- said...

nak ayu edit blog eh... ayu ade inbox watif dkt fb...


inbox ayu balik nt...

http://www.facebook.com/tuanayu88

Awatif Azizi said...

okeh...thanks ayu...