September 16, 2011

Aku Sedang Jatuh Cinta

assalamualaikum...

daa lme x mengupdate belog nie..huhu...daa berhabuk yer cyunk watif nie..hehe...back to title..mesti org cakap mcm dia sorg je yang jatuh cintakan???huhu..tak kesah la apa yang orang nak kata tapi apa yang watif tau watif daa jatuh cinta kat lagu kumpulan The Sister..yes..title lagu tu "ku sedang jatuh cinta"

watif daa buat lagu tu jadi watif punya lagu dlm belog nie...lagu tu sangat sangat sangat comel + sweet..hehe..lau x caye boleh tgk video kat youtube..maaf la watif sempat nak sedia vedio kat sini sebab ni adalah quick update..hehe..

kita layan lirik je dulu k..


pertama kita bertemu ku rasakan ada sesuatu
inikah cinta yang ku rasakan setiap ku memikirkanmu
sejak dulu kita bertemu ku rasakan ada sesuatu
inikah cinta yang ku rasakan setiap ku memikirkanmu

reff:
apa benar aku sedang jatuh cinta
serasa hati ini berbunga-bunga
mungkin ini pertanda dalam hidupku
ku tak bisa tidur seminggu



ooo aku sedang jatuh cinta
serasa indah rasanya hidup ini
ku tahu ku sedang jatuh cinta
ku tahu ku sedang jatuh cinta


sejak dulu kita bertemu ku rasakan ada sesuatu
inikah cinta yang ku rasakan setiap ku memikirkanmu


repeat reff [2x]

ooo aku sedang jatuh cinta
serasa indah rasanya hidup ini
ku tahu ku sedang jatuh cinta
ku tahu ku sedang jatuh cinta





--DONE--





a w a t i f a z i z i

No comments: