July 24, 2011

pesta flora,birthday,mid-sem break

assalamualaikum...

fuhhh...rasanya daa lama sangat-sangat tak tulis entry nie...(yeakew???..hehe) daa lama tak blogwalk..huhu..mid sem break daa nak abiz..ary nie last..watif pown daa sampai kl..

ok..skg nie nak cerita waktu g pesta flora kat putrajaya ary tuu..biar la apa org nak ckp yg watif nie lambat update ke, cerita tuu daa lama ke kan yang penting hati kita senang..

watif g 12.7 ary bithday aina (housemate watif) ramai gak arh pg mlm 2..dlm 1 kelas laa..ada 2 3 org jew x ikot..

13.7 birthday watif..so ingatkan nk dyerowm nak kenakan aina je tup tup watif p0nw kena gak..jom kita layan pic ek..

mula-mula sampai..

sumer nak bunga tau...





berada di ladang bungaku..haha..





kami bertiga

konon-konon ada orang bagi bunga kan..

with fatin..

model-model air tin..hehe..

okeh..yg nie last pic untuk 12.7..

kita baling tepung sama dyerrrr...

abiz mukaku..

"dia ckp kita daa tua la watif.."

tiuppp..

ololoo...

tq aina

sangat putih mukakku waktu ini..

waktu potong kekkkkk...

inilah muka-muka yang kena...kek + tepung

thanks to all my friend untuk sambutan yang sangat best..



p/s : kan best lau awak ada sekali..




a w a t i f a z i z i

No comments: