July 8, 2011

Giveaway Tiny Pillow dari Ardinihumaira

assalamualaikum....

haaa...akhirnya dni wat gak giveaway tiny pillow nie...daa lama tunggu tau...


comey kan tiny pillow nie...

watif suka sgt kat tiny pillow nie sebab tiny pillow nie comey sgt..lagi pun biasa la kan pompuan mesti suka barang2 yang comey2..pompuan mana la x ske kan...lagi satu tiny pillow nie kte bley design ikot kte punya taste dan ikot creativity kte sendiri..sgt interesting kan..

jika watif menang GA nie, watif suka sgt warna pink ngan biru..sgt ske combination 2 warna nie..lau menang design lak watif suka ala-ala comey2 n sweet2 ckit..hihi...watif nak tulis nama blog watif kat tiny pillow tuu...xpew2..lau menang watif bg kepercayaan 110% kat dni tuk design..hehe...

baru jew order tiny pillow ngan dni selasa lepas cz nk pg present kt kazen watif..huhu...so kpd sesiapa yg blom order lg bley order ngan dni bnyk2 yer kenkawan...

okei...skg nie kte tgk syarat2 lak...

1. mestilah follower blog dni
--DONE--


2. buat satu entry mengenai mengapa korang suka dengan tiny pillow felt craft yang dni buat ;) ceritakan jika korang menang giveaway ini, warna dan design bantal macam mana yang korang inginkan.
--DONE--


3.tingalkan komen beserta link entry penyertaan korang di kotak komen entry giveaway ini.
--OTW--(habis taip n3 nie watif letak..hihi)


4. tak perlu letak banner giveaway di sidebar blog cuma muatkan dalam entry je ^__^
--DONE--


5. mestilah warganegara Malaysia yang mempunyai blog serta beralamat di Malaysia.
--DONE--


6. tarikh tutup penyertaan adalah pada 23 Julai 2011 jam 11 malam.


7. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.


8. mana-mana blogger yang pernah beli tiny pillow/membeli tiny pillow sepanjang giveaway ini berlangsung, dni akan masukkan 3x nama korang untuk cabutan bertuah...

untuk keterangan lanjut kowm bley tgk kat SINI



--DONE--





p/s : harap-harap bertuah...




a w a t i f a z i z i

2 comments:

NasZ said...

good luck..semoga menang..huhu.

minta tolong bagi pendapat bleh?..huhu..

MOHD NASER.com

Ardini Humaira said...

thanks kerana sudi menyertai GA ini... ;)


semoga bertuah tau!
Goodluck!

p/s: tq jua sebab sudi order pillow tau ^__^