April 29, 2011

fuhhhh....

assalamualaikum...

nie curik2 jew update..huhu...td 2 papew trus exam..perghhhh...png dibuatnyer...td pg exam eco..erm..bley laa exam 2..part essay 2 mmg terbaekkkk arh kan..ssh sgt...huhu...

ptg td lak exam acc...huhu..yg nie p0wn terbaekkk gak..x pnh jmpa s0klan mcm 2 dlm testbank..huhu..sabo jew lerrr...huhu..

papew p0wn ary ahad nie last paper...marketing!!! tk0t sgt...doakan yg terbaek ep t0k watif...

mood : x sabar nak balik klate!!!!
uuwwaaaa~



p/s : kpale still ag ting tong pas jwb exam td...haha..



a w a t i f a z i z i

April 22, 2011

esok finallllll....

assalamualaikum..

perghhhh bile tgh title mesti kowm fikir kan "esk daa nk final wt pew nk tulis n3 ag.."haha...xpew la kan curik2 tulis n3..huahaha...
esk start ngan paper ctu pas 2 bel, eco, acc n last ngan mkt...
doakan watif supaya dpt kwb ngan tenang exam esk..

tuk member2 watif seksyen 11.2.15 GOOD LUCK 4 final...wat terbaik tau..watif tau kowm bley wt yg terbak...watif minta maaf lau adew salah n silap sepanjang sem nie...adew member yg bru knl sem nie n watif eppy dpt knl ngan kowm sumer...

to :

* t-qah
* nyna
* mira
* datul
* eyha
* yani
* mekti (sep kit0w)
* mektin (sep kit0w)
* bella
* domo
* bella G
* pya
* aina 
* tie
* qila
* zatil
* noor
* syafiq
* aik
* zai
* daus
* bob
* imad
* adib

GOOD LUCK kowm sumer...
be the best among the best...

semoga dapat result yang gempakkkkkkk...

insyaallah jumpa kowm next sem...amin...



p/s : study!!! study!!! study!!!!!!! 




a w a t i f a z i z i

April 21, 2011

Saya sayang dan cinta kepadaNya

assalamualaikum...
daa lme x update...skg nie study week so kena la study..(study la sgt kan...haha) tp ary nie terlepas gak nk wt n3..hihi..td jenjalan bce blog sowm 2..tertarik lak dgn n3 nyer...

sekadar renungan :

Saya suka tengok jari awek saya.
Cantik betul... Sungguh!
Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tidak boleh tolong each other
Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya...
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan tudung...
Bukan sebab jealous orang lain tengok jugak....
Tapi takut nanti terbakar dek api neraka
Di suatu hari yang giler forever..

Saya suka tengok body awek saya...
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekung
Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama
dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala. Perghhhhh syoknya...

Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan rindu dekat saya...
Saya pun macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi dia Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok awek saya
Selalu pesan macam-macam kat saya...
"Makan, minum, drive elok-elok tau..
Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katanya...
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu je..
Dia tak kata satu apa pun...
Berdosanya saya....

Kesimpulannya saya memang sayang dia...
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share heaven sama-sama...
Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
Semoga kami menginsafi diri...

Ya Allah ampunkanlah kami....
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti... 



p/s : insyaallah..
tgh tggu kekasih halal..







a w a t i f a z i z i

April 10, 2011

Cinta Sejati

assalamualaikum...

nie n3 ringkas sal cinta...watif kagum la dgn sowm wanita nie sanggup terima apew jew keadaan bakal suami dyer..still sanggup kawen ngan teman lelakinyer yg cedera akibat peperang yang ketika itu teman lelakinya bertugas di Iraq.

pic b4 teman lelakinya cedera


sweet kan???


pasangan bahagia...
.
.
.
kat bawah nie lak after cedera...wedding mereka...


still comey kan...


happy always 

--DONE--




p/s : jdlah wanita plg bahagia






a w a t i f a z i z i

April 9, 2011

no one like you....♥ my only one

assalamualaikum...

td ngah jenjalan kt fb terjumpa la lgu nie...
yellow card - 0nly y0u...
watif mmg minat dr dulu lagi..lagu nie pnh jd caller ringt0ne watif..seigt watif taun 2004 lau x salah...
mmg minat sgt2 kt lgu nie...
jom layan lgu nie..


never let u go...♥♥♥

--DONE--



p/s : suka sgt..
awak tetap yg utama..




a w a t i f a z i z i

April 7, 2011

lagu memujuk...

assalamualaikum...

nie adew lagu tuk memujuk if gf/bf kowm majokkkk..hihi..
sajew jew nk post lgu nie...


lirik lagu nie...

engkau diam tanpa kata namun matamu seolah bicara
mendung di wajahmu seraya berkata hatimu telah terluka
aku ada disini untukmu, aku datang memang untuk dirimu
untuk sembuhkan luka di hatimu dengan segala maafku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
reff:
sudahlah sayang jangan engkau marah
ku tak akan menyakitimu lagi
maafkan aku atas segala kesalahanku malam tadi

reff2:
genggamlah tangan ini dan jangan pernah lepaskan
peluklah tubuh ini jangan kau sia-siakan
berikanlah aku senyumanmu yang paling indah ku bahagia

repeat reff, reff2

berikanlah aku senyumanmu yang paling indah ku bahagia
berikanlah aku senyumanmu yang paling indah maafkan ku





--DONE--





a w a t i f a z i z i

Tolong ingatkan saya...(bhg 2)

assalamualaikum sumer...

daa lmer x update blog nie...daa bersarang p0wn...puhpuhpuh...hehe...
sajew jew mlm nie nk tulis n3 yg jiwang ckit...as a note...
ayat2 awak wt haty saya cair tauuu...hihi..


awak igt x awak pnh ckp kat saya : 

khamis (10.03.2011) - 12.40 a.m

misi awk ialah dapatkan saya...

visi awk lak bahagiakan saya...

awk igt x awk igt x???



07.04.2011 (11.52 p.m) - khamis

awk g tau awk nak :

"kalau boleh i nak hanya i yang adew dlm haty u..."

"hanya u yg adew dlm hty i...don't worry k"






next is my latest...

08.04.2011-5.13 p.m (jumaat)

"awatif azizi cinta mati saya"




okeh..daa cukup...hihi...



--DONE--







p/s  : imydm


a w a t i f a z i z i