July 15, 2014

Already 22!!!

Bismillah & Assalamualaikum..

Alhamdulillah Allah masih belum terlambat kan nak ucap Salam Ramadhan kepada semua..heee Alhamdulillah jugak sebab birthday tahun ni jatuh dalam bulan Ramadhan bulan yang penuh dengan keberkatan In Shaa Allah..

Pada 13 Julai 2014 secara rasminya umur aku dah 22 tahun..wahhhh dah remaja sangat..hahaha..Alhamdulillah masih lagi diberikan peluang. Syukur.

Sebenarnya nak cite prank birthday tahun ni..hahaha..nak di jadikan cite, roomate aku nih x penah nak majuk kalau aku tak ikut dia pegi isi air kat kedai runcit tu tapi malam tu (optss birthday celeb in advance sebab birthday aku lepas last paper so member semua dah balik awal) roomate aku tu tetiba emo peliks..dalam hati aku nih cakap "asal la makcik nih nak datang bulan lagi ke hape kan" hahaha..maaf wahai roomate ku syg.so datang la lagi member aku ajak teman sebab nak suh aku tunggu dalam kete sementara diorang isi air..memang peliks gak arh sebab diorang tak penah macam tu..

aku pun setuju la nak ikot and siap-siap..otw nak masuk keta tu la aku kena prank..hahaha..habis tepung masuk mulut dengan mata..hahaha kesian kat housemate aku nih serba salah sebab tercampak banyak sangat..hahaha its ok farah don't worry =)

so, aku nak ucap terima kasih bebanyak kat diorang sebab made my day (diorang tau aku tengah sedih waktu tu) syukur kerana dipertemukan sahabat dan rakan yang sangat oowwhhhssoomeemmeehhhh!!!! Daebak!!! hahaha..terima kasih jugak kat budak depan umah aku tu yang nyanyi lagu happy birthday sambl main gitar..hahaa

next, kepada yang wish kat aku secara langsung atau tak langsung (cewaahhh) tu terima kasih banyak-banyak.. terima kasih atas doa-doa kalian =)

so meh aku belanja sikit arh gambar malam tu...

nampak tak muka si peah tu happy gile...(yang pegang kek tu kembar aku sebab nama kami sama!hahaha)

setaun tak yah pakai bedak dah muka aku tuh--

 roomate aku yang seluar hijau tu...dia boleh dapat award pelakon wanita terbaikkk!!!hahaha

my housemate!!! lebiu hashtaglejoos

now, aku nak tapal yang mana ada wish kat fb (maaf la kalau ada yang terlepas pandang..ampun maaf dipinta)










lagi sekali watif nak ucapkan :

terima kasih
thank you
syukran
grastias
kamsamida
syukria
muchas gracias

 atas doa-doa kalian

=)






a w a t i f a z i z i

May 7, 2014

Blogku di review

Bismillah & Assalamualaikum

Dah lama sangat tak update blog ni..biasalah sebab kekangan masa (tdo je..hahaa) dan kekangan tenet gak..hahaha..dah lama sangat tak edit blog ni, kesian terbiar macam tu je..huhu

so, meh peah nak cite sikit, hari tu si peah nih ada join blog review tau by Sheila Shahfiekry (pergi terjah blog sis neh cepat sebab banyak entry yang berinfomasi daam blog beliau)..thanks sebab sudi review blog buruk peah nih yer..nak cakap lama giler tak online kan, tadi bukak baru perasan ada comment kat post tu..blog ni dah di review bulan 2 lagi tapi si peah neh hazabedah betul baru perasan..weee~

 

in shaa Allah yang mana diberi teguran tu watif akan cuba perbetulkan..terima kasih atas teguran-teguran tersebut ;)






 to kak Sheila :
  • terima kasih sebab sudi review blog buruk lagi usang ni ~





a w a t i f a z i z i